Brico Depôt Timisoara te asteapta cu doua magazine si solutii complete de imbunatatire a locuintei

Probabil ai aflat deja că din 15 martie magazinele Brico Depôt din Aristide Demetriade și Giroc și-au deschis porțile pentru clienții săi. Ne-am făcut timp și le-am vizitat, pentru a vedea cum arată și care sunt ofertele de produse și servicii.

Am fost plăcut surprinși de varietatea gamelor de produse pe care retailerul le pune la dispoziția clienților, de inovațiile aduse, dar și de prețurile foarte atrăgătoare și competitive.

Am descoperit, de asemenea, spații inspiraționale, precum showroom-uri de baie, în care poți testa și vedea cum ar arăta noua ta baie. Pe scurt, o experiență de cumpărare excepțională, adaptată modului în care ne planificăm proiectele de renovare, de suprafețe și de buget.

Așadar, dacă ai planuri de reamenajare anul acesta sau te-ai gândit la mici proiecte de îmbunătățire a locuinței fă o vizită în magazinele Brico Depôt. Vei găsi game noi și inovatoare de mobilier de baie sau bucătărie, mai multă inspirație, dar și uneltele potrivite pentru orice proiect.

Gama Erbauer – uneltele electrice pe care te poți baza în proiectele tale

Fiecare proiect de amenajare a locuinței e diferit și are nevoie de unelte pe măsură, de aceea gama Erbauer EXT a fost concepută nu doar pentru profesioniști, ci pentru toți cei care vor să-și îmbunătățească locuința și vor să obțină rezultate profesionale ușor și sigur.

Pentru întreaga gamă Erbauer EXT poți utiliza un singur acumulator, iar tehnologia inovatoare Keep Cool menține celulele  acestuia reci, astfel încât să nu se supraîncălzească. Beneficiezi de mai multă libertate de mișcare, uneltele electrice Erbauer fiind ușor de utilizat. Iar dacă ai grădină, uneltele electrice fără fir Erbauer folosesc aceeaşi platformă de acumulator litiu-ion EXT şi te ajută să-ţi întreţii uşor grădina, chiar dacă ești departe de o sursă de energie.

În plus, cu gama de echipamente de lucru Site – îmbrăcăminte, încălțăminte și mănuși – creată special pentru activitățile de construcții, renovare sau amenajare, ești mereu protejat.

Soluții eficiente pentru baie și bucătărie

 

De cele mai multe ori, lipsa spațiului este principala problemă în amenajarea băii. Putem avea mai multe zone de depozitare, chiar dacă baia noastră e mică?

Mobilierul de baie Imandra a fost conceput pentru a ne ajuta să profităm la maximum de spaţiul redus din baie, soluțiile propuse acoperind inteligent întreaga suprafață, de la podea până la tavan. Este o gamă complet modulară, produsele putând fi combinate în funcție de spațiu și preferințe.

Gama Ladoga vine cu funcționalități îmbunătățite: uși cu închidere lentă, rafturi reglabile, coloană pentru rufe cu coș integrat. Mobilierul este modular, iar corpurile înguste, dar spațioase, astfel încât sunt ușor de integrat în orice baie.

Posibilităţile de depozitare sunt diverse și în gama Adriska: un sertar frontal care ascunde un sertar intern adânc pentru prosoape şi un al doilea pentru accesorii de îngrijire, dar și soluții pentru mascarea ţevilor de apă.

Curățenia în baie e mereu o provocare? Vasele de toaletă Cavally cu tehnologie rimless – fără margine sunt mult mai ușor de curățat decât modelele cu margini închise, tradiţionale.

Iar dacă nu ai un spațiu generos în bucătărie, gama de chiuvete Romesco te ajută să creezi o zonă de lucru multifuncțională și include accesorii care nu trebuie să lipsească din bucătărie: tocător, strecurătoare, suport de tacâmuri și uscător de vase.

Prețuri mici zilnic și soluții flexibile de plată 

Dacă ți-am stârnit interesul, află că acestea reprezintă doar o mică parte din noile game de produse pe care le vei găsi la Brico Depôt în acest an.

Mai mult decât atât, la Brico Depôt ai prețuri mici în fiecare zi, astfel că nu e nevoie să aștepți perioada promoțiilor și să-ți amâni proiecte importante de reamenajare.

Te invităm să descoperi și catalogul „Idei pentru grădină și balcon”,  inspirat din poveștile a șapte clienți cu provocări diferite de reamenajare a grădinii sau balconului, valabil până în 30 iunie 2019. Poți găsi inspirație pentru noi proiecte, dar și soluții inteligente și idei de amenajare, astfel încât să obții spații funcționale și de efect, indiferent de suprafața și bugetul pe care le ai la dispoziție.

Nu uita să-ți descarci și aplicația gratuită Brico Depôt. Afli primul noutățile despre gamele noi de produse și ai acces la câteva unelte digitale foarte utile în proiectele tale: detector de metale, nivelă sau calculator de suprafețe.

Mai multe informații despre noile game Brico Depôt sunt disponibile pe website, la adresa www.bricodepot.ro.

Adresele magazinelor Brico Depôt Timișoara: 

Timișoara 1 – Demetriade: Aristide Demetriade 1-3A, Timișoara 300254

Timișoara 2 – Giroc: DN 59, km 8+550, Chisoda, Comuna Giroc, Timișoara, Timiș

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...