Noutati :

BARFE: Viorel Serban, rectorul Universitatii Politehnica Timisoara, a devenit Profesor Bologna

30 mai, 2012 - 09:40 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
3

Nici nu a ajuns bine rector, ca i-au si fost recunoscute meritele pedagogice, academice si manageriale. Cele manageriale mai putin, intrucat titlul de Profesor Bologna se acorda celui mai ”tare” profesor din universitate.

Chiar asa, studentii fac reclama concursului, prin expresia cool: ”cel mai tare profesor”! Din cate se pare, Viorel Negru este cool! Vazut bine de studenti, pentru ca ei sunt cei care l-au ales.

”Cati ca voi”, spune pitigoiul din fabula: rectorul UPT sta alaturi de alti 3 colegi binevazuti, care au primit distinctia de Profesor Bologna in acest an: conf. dr. ing. Iosif Carabas, din cadrul Facultatii de Mecanica, s.l. dr. ing. Sorin Nanu, din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare si prof. dr. ing. Nicolae Negut, din cadrul Facultatii de Mecanica.

Titlul a fost acordat in cadrul unei gale fastuase la Iasi, urmata de un cocktail la fel de fastuos si de o mai putin fastuasa dezbatere pe tema invatamantului centrat pe student. Cati ca noi!

_______________________
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Nu mai fiti asa rai! Titlul se decerneaza pe baza votului on-line al tutror studentilor care doresc sa voteze (o singura data!); Serban era apreciat, de catre studenti, cu mult inainte de a fi ales rector, iar Carabas, este un profesor si un om deosebit.

 2. As dori sa aduc cateva precizari:
  – evaluarile cadrelor didactice s-a realizat pana la sfarsitul lunii martie, adica cu ceva timp inainte sa fie facute alegerile pentru functia de rector in UPT
  – exact cum este precizat si in articol, acest titlu vine ca o propunere de la studenti pentru premierea cadrelor didactice pe baza unei grile de punctare
  – pe de alta parte, domnul Rector este un cadru didactic excelent si merita pe deplin acest titlu, si consider ca se puteau redacta articole mult mai constructive pentru premiul primit in acest an de mai putin de 10 cadre didactice din Timisoara.

 3. Pai e RECTOR sau PRORECTOR? Pentru ca, daca titlul materialului se refera la Viorel-de-la-Poli, al doilea paragraf se refera la Viorel-de-la-UVeTe. Care nu e rector, e prorector.

  Dar in avantul revolutionar al scrierii, banuiesc ca nu mai conteaza…