Noutati :

BARFE: Victor Dumitrascu, numit director la CJAS Timis dupa ce seful interimar s-a rugat de Minister si CNAS sa-i ofere functia

20 august, 2012 - 04:05 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

Situatie cel putin ciudata la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis! Victor Dumitrascu s-a reintors in functia de director dupa indelungi staruinte pe langa Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate depuse de seful interimar, Gratiela Los. Aceasta din urma a fost numita interimar la conducerea Casei de Asigurari de Sanatate Timis in 30 iulie dupa demiterea lui Cristian Careba pe motiv de schimbare de indicatori de performanta.

Inca de pe atunci bursa zvonurilor il dadea ca sigur director la CJAS pe Victor Dumitrascu, sef al laboratorului de analize de la Judetean, intrucat acesta beneficia de sprijin politic consistent. Insa, numirea intarzia sa mai vina, intrucat in sanul USL sustinatorii se impartisera in doua tabere.

Potrivit unor surse, in cele din urma, Gratiela Los a fost „nevoita” sa faca o cerere catre Ministerul Sanatatii si la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate prin care sa solicite numirea cat mai grabnica a unui director plin, intrucat ea nu s-ar mai descurca. Astazi, in sfarsit, a venit si mult asteptata numire pe functie, iar Victor Dumitrascu a revenit in functia de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, dupa o absenta de cativa ani. Aceasta, deoarece el a mai condus CJAS Timis in trecut.

Va reamintim, printr-un ordin al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, s-a decis, in 30 iulie 2012, revocarea lui Cristian Careba din functia pe care o detinea ca sef al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis de 2 ani. Vreme de mai bine de 2 saptamani, interimatul la conducerea institutiei a fost asigurat de Gratiela  Los, directorul economic  al CJAS Timis.

CITESTE SI: Parchetul Timis a destructurat „filiera dosarelor” care functiona pe langa fosta conducere a CJAS! In dosar a fost audiat si fostul sef al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate

____________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...