BARFE: Unul dintre inspectorii scolari generali din Timis sta departe de tot ce inseamna bacalaureat

TIMISOARA. Unul dintre inspectorii scolari generali adjuncti din judetul Timis este considerat „incompatibil” si este nevoit sa stea cat mai departe de tot ce inseamna, cel putin anul acesta, examenul de bacalaureat.

Este vorba despre Aura Danielescu care nu poate se „se apropie” de examenul maturitatii din acest an, din cauza fiicei ei, Alexandra.

Alexandra este absolventa Colegiului National Banatean din Timisoara si sustine bacalaureatul in sesiunea de vara. Din aceasta cauza, mama sa, inspector scolar general adjunct al judetului Timis, se vede nevoita sa stea departe si sa nu se implice deloc in aceasta sesiune de bac pentru a nu da nastere vreunei suspiciuni.

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...