Noutati :

BARFE: Universitatea Tibiscus sta oare la judecata regelui Solomon?

8 februarie, 2012 - 09:01 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

Evacuata aproape silit din biroul managerial al universitatii pe care a infiintat-o in urma cu mai multi ani, Anca Augusta (foto), fosta „CEO&President” a Universitatii „Tibiscus” Timisoara, nu a depus armele si continua sa se razboiasca cu gruparea profesorilor care i-a uzurpat „tronul”.

Pe rolul instantelor de judecata se afla mai multe dosare cu litigiile de milioane de euro din jurul acestei universitati, in timp ce nici una dintre cele doua tabere nu renunta la pretentiile patrimoniale. „Adevarul este undeva la mijloc, aici s-au facut multe abuzuri, insa daca razboiul continua in acest ritm, riscam ca universitatea sa fie desfiintata. Ar trebui sa vina regele Solomon pentru a face dreptate!”, si-a exprimat opinia unul dintre profesorii universitari care incearca sa faca un soi de echilibristica intre fondatori si revendicatori, atragand atentia ca aceste probleme si-au pus amprenta asupra numarului de studenti, care scade de la un an la altul.

In ciuda acestor convulsii interne, facultarile acreditate din cadrul Universitatii Tibiscus au avut si continua sa aiba la catedra nume sonore din viata publica romaneasca, printre care defunctul Antonie Iorgovan, parintele Constitutiei Romaniei, sau, in ultimii ani, chiar si prof. univ. dr. Ionel Funeriu, tatal actualului ministru al Educatiei, Daniel Funeriu.

___________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Gigi dragule,Nu te fa de ras cu asemenea articole!Care sunt numele sonore?Un mort si un ilustru necunoscut…Hai sa fim seriosi.Mai bine nu iesi cu asemenea prostii!