Noutati :

BARFE: Scandal in Primaria Timisoara: sindicalistii musca mana care i-a hranit!

31 mai, 2012 - 03:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
4

Sindicatul din Primaria Timisoara l-a tradat pe primarul Ciuhandu! Seful organizatiei sindicale despre care vorbim, Tiberiu Negrei, a semnat un protocol prin care il sprijina in campanie pe candidatul Nicolae Robu.

Miscarea e cu atat mai surprinzatoare cu cat Robu a promis ca, odata ales, va face curatenie prin organigrama primariei. in aceste conditii exista doua variante: ori Robu o va lasa mai moale cu evaluarile odata ales, ca sa le multumeasca sindicalistilor pentru sprijinul din campanie ori sindicalistii vor lua plasa si Robu se va tine de cuvant si ii va “zbura” pe cei care nu se potrivesc cu “viziunea” lui despre administratie.

Evident, toate acestea doar daca Robu va fi ales primar. In alta ordine de idei, gurile rele spun ca tradarea sindicalistilor ar fi cantarit mult si in decizia lui Ciuhandu de a se retrage din cursa pentru fotoliul de primar ar Timisoarei.

La urechile, inca primarului Ciuhandu, ar fi ajuns un zvon ca sidicalistii pregatesc ample proteste in curtea primariei in timpul campaniei, lucru care ar fi constituit o mare lovitura pentru candidatura taranistului…

__________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. la cum i-a tratat CIuhandu, nici nu ma mira!

  2. Asa pataesti cand iti tratezi colegii ca pe niste sclavi!

  3. si totusi Negrei pe cine mai reprezinta?!care sindicalisti?a mai ramas cu slugoii din politia locala in sindicat ca in rest marea majoritate (90%+ )sau retras din organizatia pocaitului !Nu se omoara angajatii de dragul cioroiului de Cihi sau de „continuarea ” Orza,aiurea!Robu ar fi binevenit ,dar fara tamtam-ul facut de acest individ .

  4. mda, au mai topait unii o noapte intreaga iar dimineata au inghitit in sec…