Noutati :

BARFE: Prefectul de Timis, speriat de presa? Eugen Dogariu l-a instalat pe sest pe noul sef al Inspectoratului Scolar General Timis

2 iulie, 2012 - 01:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
3

De cand a fost instalat in functie, in 22 mai, prefectul de Timis se teme sa dea ochii cu presa. Pare-se ca nu-i priesc intalnirile „face to face” si ii este frica de intrebari la care nu stie sa raspunda. Drept dovada, la niciuna dintre actiunile pe care le-a intreprins de cand este prefect al judetului n-a indraznit sa cheme jurnalistii, dar s-a preocupat sa trimita cate un comunicat prin care sa-i informeze pe ziaristi ca „totul este in regula”.

Spre exemplu, in 31 mai, a organizat un grup de lucru cu autoritatile care gestioneaza si monitorizeaza calitatea aerului in Timisoara. N-a suflat o vorba nicaieri despre aceasta intrunire, dar imediat dupa incheierea intalnirii a trimis presei o instiintare ca „Agenția Regională pentru Protecția Mediului  Timişoara a prezentat situaţia înregistrată la staţiile de monitorizare a calității aerului, conform căreia în luna aprilie și în luna mai (până în data de 24 mai) nu au fost înregistrate depășiri ale valorii limită de particule în suspensie PM 10„. „Reamintim faptul că aceste reuniuni au loc lunar, pentru a se lua toate măsurile posibile, având în vedere iniţierea de către Comisia Europeană a procedurii de infrigement, prin transmiterea avizului motivat (ultima etapa înainte de declanșarea procedurii de infrigement) în urma constatării depăşirii valorilor limită la PM10 (pulberi în suspensie cu un diametru mai mic de 10 microni) ca urmare a nerespectării obligaţiilor care îi revin României în temeiul Directivei 2008/50/CE privind calitatea aerului înconjurător şi un aer mai curat pentru Europa„, se arata in comunicatul prefectului de Timis.

De asemenea, in 26 iunie, povestea se repeta. Departe de ochii jurnalistilor, prefectul Eugen Dogariu a organizat inca o astfel de intrunire, care s-a soldat cu un nou comunicat de linistire a populatiei cum ca totul este in parametrii impusi de UE.

Astazi, prefectul de Timis  a mers la Inspectoratul Scolar Judetean sa il instaleze pe noul inspector proaspat numit in functie. Evident, tot avand grija sa nu se nimereasca vreun jurnalist in zona. Nu de alta, dar poate ar fi fost puse intrebari legate de modul in care a fost schimbat inspectorul scolar general Marin Popescu chiar in mijlocul examenului de Bacalaureat, avnad in vedere ca numirea lui Cornel Petroman s-a facut de catre ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, chiar pe ultima suta de metri a mandatului sau, vineri seara in jurul orelor 20.00.

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. poate-l intreaba presa cat a „deturnat” sotia lui de la Infor Media si nu stie ce sa raspunda! sau poate-l chestioneaza cine a tras sforile pentru numirea lui ca prefect si e prea timid sa spuna ca Miron. Discret baiatul asta

  2. Omul asta are multe de ascuna …. numa lucruri cidate in jurul lui, care de tot timpul salahorii fac treaba lui …. evident si la prefectura si-a adus mascaricii lui dupa el in cancelarie care ii fac toate jocurile!

  3. salahorii de la MirImob