Noutati :

BARFE: Noi de aicia nu plecam! Mutarea sediului Inspectoratului Scolar Judetean Timis, amanata pe termen nelimitat

6 octombrie, 2013 - 11:34 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
2

TIMISOARA. Inca din vara mutarea Inspectoratului Scolar Judetean in alt sediu era data ca o certitudine. Aceasta, deoarece actualul sediu se afla intr-un imobil retrocedat, pentru care Primaria plateste chirie. Vara a trecut, dar mutarea nici gand sa se produca.

La un moment dat s-a gasit chiar si o varianta pentru sediul Inspectoratului Scolar Timis: vizavi de Liceul de Arte Plastice, in cladirea care adaposteste acum Casa Corpului Didactic. Imobilul este aproape de vechiul sediu, de pe bulevardul C.D. Loga, deci tot ultracentral.

Dupa ce termenul limita pentru mutare a fost stabilit pana la inceprea anului scolar, acum nu se mai stie nimic de data la care se va produce mutarea. Cei din inspectorat nu prea vor sa discute subiectul si spun ca sunt o gramada de complicatii care produc aceasta intarziere.

O explicatie data de unele surse consta in faptul ca mutarea mult trambitata in vara ar fi fost doar praf in ochi pentru cei care doreau mutarea viitorului Inspectorat Scolar Regional de la Timisoara la Deva, unul dintre argumente fiind legat tocmai de spatiul alocat acestei institutii, mai precis ca in Timisoaa sediul este inchiriat.

Pe de alta parte, sunt oameni in Inspectoratul Scolar care se tem ca nu cumva, dupa ce a dat gres cu mutarea Colegiului Tehnic de Vest, primarul Nicolae Robu sa se gandeasca sa mute Inspectoratul in Scoala Generala nr 9, locatie refuzata atat de Liceul de Arte Plastice cat si de Colegiul de Vest.

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. PAREREA MEA ESTE CA ACEST ISJ, ESTE O RELICVA BOLSEVICA,ASIMILATA DIN URSS!
  DE CARE NU PUTEM SCAPA PE MOTIV DE NECESITATE (RAU NECESAR)!
  AR TREBUI VAZUT SI CAT A COSTAT IN FINAL NOUL SEDIU ISJ TIMIS!
  SI DOI,CUM SA PLECE „PROTIPENDADA DE MAI MARI CARMUITORI AI INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR” DIN BURICUL TARGULUI,LA NOUL SEDIU?
  MILITEZ PENTRU DESFIINTAREA ISJ-URILOR SI PENTRU AUTONOMIE LA NIVEL DE SCOALA,CU CONDITIA SA FIE PONDERATA PUTEREA DIRECTORILOR CU PUTEREA CONSILIILOR PROFESORALE-ELEVI-PARINTI!
  PAREREA MEA!

 2. Corect sustin ideia ! La ora actuala ISJ -urile sunt doar niste cuiburi de partid. TOTI sefi sunt numiti politic nu sunt pe criterii de performanta . Ce fac ISJ-urile ? ce scop mai au dupa noua lege a educatiei ? Institutii care toaca banii degeaba doar pentru a se da unii mari ca vezi doamne sunt inspector scolari dar ei saracii sunt praf si pulbere. Toate nulitatile de la catedre care sunt activisti de partid au ajuns inspector scolari JENANT !