Noutati :

BARFE: Nicolae Robu s-a dus cu treaba in Coreea, si-a luat job acolo! Tromboneste toata ziua!

25 iulie, 2013 - 07:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

TIMISOARA. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu nu a fost plecat in Coreea doar pentru a vizita aceasta tara, ci si pentru a-si lua un loc de munca… destul de bine platit, dar care nu pare, la o prima vedere, sa necesite foarte mult efort.

Se stie ca primarul Nicolae Robu este pasionat de muzica si atunci cand are ocazia apare in public alaturi de un instrument muzical si… canta!

Asa se pare ca s-a intamplat si in cadrul recentei vizite in Coreea, alaturi de orchestra Filarmonicii „Banatul” din Timisoara cand Robu pare ca nu a stat prea mult pe ganduri, luand atitudine.

Informatia a fost „dezvaluita” de democrat-liberalul Alin Popoviciu care a venit cu „dovezi” clare in acest sens. Deputatul a adus o fotografie in care apare Robu cantand dintr-un trombon.

Fotografia nu este una intamplatoare si nici instrumentul ales, avand in vedere recentele idei de proiecte ale primarului care intrec orice imaginatie. Dar ne-am obisnuit deja cu… tromboanele lui Robu!

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor