Noutati :

BARFE: Fostul presedinte al Tribunalului Timis vrea sa devina… seful avocatilor

26 iulie, 2012 - 09:09 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
2

Batalia pentru fotoliul de decan al Baroului Timis pare sa se inteteasca de la o saptamana la alta, pe masura ce se apropie momentul transferului de putere, care va avea loc la sfarsitul lunii septembrie. Desi actualul sef al avocatilor timiseni, Lazar Gruneantu, si-a anuntat, inca de anul trecut, sustinerea ferma pentru ambitiosul avocat Cristian Clipa, care tot de atunci si-a anuntat candidatura ferma, se pare ca lucrurile s-au complicat serios in ultima vreme.

In primul rand, Clipa nu mai poate fi atat de sigur pe victorie, in conditiile in care lista de candidati este intr-o continua completare cu nume importante din barou, iar in al doilea rand – zvonul ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania urmeaza sa redea si sa respecte autonomia locala in domeniul examenelor de admitere in profesia de avocat, cu aferentul lant de beneficii pentru membrii comisiilor de examen, a marit considerabil miza alegerior din toamna.

Nu in ultimul rand, „mostenitorul” tronului de decan, Cristian Clipa, incepe sa simta presiunea concurentei, in conditiile in care, ii va avea ca si contracandidati, conform surselor noastre din barou, atat pe Radu Motica, fauritorul Facultatii de Drept din Timisoara, cat si – de data mai recenta – pe fostul presedinte al Tribunalului Timis, actualul avocat Petre Petrisor. Intrarea sa in cursa pentru functia de decan pare sa dat peste cap toate calculele hartiei, in conditiile in care o parte dintre cei mai influenti avocati din Baroul Timis sunt fosti judecatori si au fost „adusi” in magistratura chiar de catre fostul sef a judecatorilor din Timis…

_______________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. nu cred ca incape vreo comparatie intre Gruneantu si Petrisor! adica intre un baiat care mai facea cate un smen pe la ghiseul CEC si jursitul care a stat in balconul CJT si a redactat statutul primului partid din Romania

    • Mda, pacat doar ca intre timp a ajuns un individ libidinos.