Noutati :

BARFE: Fostul peremist Mircea Purceld ar desfiinta televiziunile care nu tin cu PP-DD

13 decembrie, 2012 - 04:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

Fost deputat in Parlamentul Romaniei timp de doua mandate, in perioada cand s-a aflat la conducerea PRM Timis, Mircea Purceld a incercat sa dea lovitura si la alegerile din acest an, cand a vizat un mandat de senator din partea PP-DD.

Prestatia sa in campania electorala nu a fost apreciata decat de 4.100 de timisoreni, motiv pentru care drumul Senatului a fost luat de un alt coleg de partid, de pe Colegiul IV, care a acumulat aproape 8.600 de voturi.

In ciuda acestui esec, fostul lider al romanilor mari din Timis nu si-a pierdut speranta ca, la viitoarele alegeri, va ajunge in Parlament si, mai in gluma, mai in serios, chiar a dezvaluit una dintre primele masuri pe care le va lua in calitate de presedinte al Comisiei pentru cultura, arta si mijloace de informare din Senat.

Va propune ridicarea licentei uneia dintre televiziunile centrale care, duminica seara, la ora 21, a prezentat un exit-poll neverosimil de mic in dreptul PP-DD.

„Cand o sa ajung in Parlament, o sa desfiintez televiziunea asta!”, a exclamat Mircea Purceld in momentul in care, pe un alt canal TV, a fost surprins un rezultat mai confortabil in dreptul partidului elodian, adica peste 14%.

Nevinovata in aparenta, gluma fostului deputat peremist de Timis poate ascunde reminiscente din perioada in care tribunul Corneliu Vadim Tudor ameninta cu desfiintarea orice televiziune care indraznea sa atace statura celui mai erudit conducator de partid si de stat…

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mai bine s-ar desfiinta el si cabinetul concubinei sale!