Noutati :

BARFE! Facebook, sfant pentru primarul Nicolae Robu!

3 februarie, 2013 - 11:39 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

TIMISOARA. Cea mai cunoscuta retea de socializare din lume este sfanta pentru primarul Nicolae Robu. Edilul Timisoarei stie sa socializeze in orice mediu. Chiar si pe Facebook, o unealta numai buna prin care primarul tine legatura cu cetatenii. Atat de bine incat raspunde si la solicitarile pe care timisorenii i le fac pe Facebook. Nu demult, cineva i-a trimis o plangere ca ar fi un copac care sta sa cada undeva in oras. Primarul, vrednic din fire, a pus mana pe telefon si a dat indicatii responsabililor din Primarie sa treaca la treaba. Fanii lui de pe Facebook s-au adunat insa si in alta parte, nu numai pe pagina lui.

Cativa i-au facut o pagina intitulata ”Robu taie panglica”, un fel de amintire din campania electorala pentru parlamentare, in care Nicolae Robu nu lasa sa treaca o zi fara sa taie macar o panglica. Acolo sunt publicate fel de fel de imagini ca fundal, iar in fiecare dintre ele, in prim-plan, Robu taie… cate o panglica. Cum a aflat de ”fan-clubul” virtual, primarul a dat Like dupa Like. Iar glumele nu sunt departe de el. Zilele trecute a amintit ca a uitat sa taie panglica la Camera 12 din Primarie, cea pentru relatii cu publicul, recent renovata. Nu-i problema! Taie insa panglici pe Facebook!

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. il admir pe robu! sa vada „casa cu ancora”!