Noutati :

BARFE: Electoratul PP-DD Timis a dat buzna la casieria partidului pentru a incasa „taxa” de vot

22 iunie, 2012 - 02:02 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

Propulsat pe esichierul politic prin intermediul tubului catodic si a unor promisiuni utopice din partea liderilor nationali, PP-DD trebuie sa faca fata, in aceasta perioada, cererilor de recompensare venite din partea electoratului elodian.

Inca din prima zi dupa scrutinul electoral si anuntarea rezultatelor finale, sediul PP-DD Timis din zona Pietei 700 a fost luat cu asalt de sustinatorii lui Dan Diaconescu, care au dat buzna la casierie pentru a-si incasa cei 20.000 de euro promisi de catre „lichidatorul” ciocoilor vechi si noi.

www.jurnalul.ro

Sursele noastre din staff-ul partidului violet ne-au transmis ca oamenii cu ganduri de imbogatire au fost intampinati cu calm si, dupa multumirile de rigoare pentru votul din „duminica robului”, trimisi acasa pentru a mai astepta cateva zile.

„Banii inca nu au sosit de la Bucuresti!”, a fost explicatia servita tuturor celor ce voiau sa plece de la partid mai bogati cu 20.000 de euro, reprezentantii diaconescului neindraznind sa deconspire „eurocacealmaua” nici macar in cel de-al 12-lea ceas.

Analistii politici de conjunctura apreciaza ca trezirea electoratului violet, ca reactie la euro-promisiunea neonorata, ar putea sa provoace – in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an – implozia procentelor PP-DD si folosirea telecomenzii pentru trecerea electoratului pe alt canal…

_______________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...