Noutati :

BARFE: Consilierii locali din Timisoara sunt total neinteresati de numerele de telefon de serviciu

26 septembrie, 2012 - 10:35 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

Consilierii locali ai Timisoarei nu sunt interesati sa isi ridice cartelele cu numerele de telefon de serviciu de la Primaria Timisoara.

Daca cei care nu sunt la primul mandat in Consiliul Local Timisoara si-au pastrat numerele de telefon vechi, primite de la primarie, cei care acum au fost alesi consilieri in primul lor mandat, nu s-au grabit sa isi ridice cartelele.

Motivul ar fi numarul mic de minute pus la dispozitie pentru ei. Asadar, fiecare consilier local are la dispozitie 100 de minute pentru a vorbi de pe numarul de telefon de serviciu, insa nu are minute in roamning.

Si cum nu si-au ridicat aceste numere de telefon, putem presupune ori ca nu sunt dispusi sa vorbeasca telefonic in interes de serviciu, ori ca isi vor folosi telefoanele personale pentru a comunica.

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...