Noutati :

BARFE: Conducerea ISJ Timis – cei patru muschetari sunt trei… pe site-ul institutiei

20 ianuarie, 2013 - 04:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

Patru inspectori scolari generali. In functie. Pe teren si prin institutie. Unul plin, altii trei… adjuncti.

Desi intregirea echipei s-a facut pe parcursul anului scolar, pe la mijlocul lunii octombrie (cand Aura Danielescu s-a alaturat echipei de conducere), nici pana astazi nu s-au facut modificarile pe site-ul oficial al institutiei.

Astfel ca, din cei patru muschetari de la conducerea invatamantului timisean pe statele de plata, numai trei sunt si pe website: Cornel Petroman, inspector scolar general, Ioan Aurelian Sima si Francisc Halasz – amandoi, adjuncti.

Aura Danielescu este prezenta, dar lipseste cu desavarsire. Nu si din activitatile institutiei, acolo unde inspectoarea scolara generala adjuncta este omniprezenta si pusa pe treaba: prezente in presa, consultari cu dascalii in sectorul educatiei permanente si aducerea la zi a noutatilor legislative din invatamant.

Desi prezent pe site, mai… absent pare a fi Aurelian Sima, cel care are in raspundere sectorul inspectiei scolare.

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...