Noutati :

BARFA! Titlul national obtinut de RCM Timisoara, aruncat in carul alegoric al politicii locale?

11 noiembrie, 2012 - 04:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1


TIMISOARA. Euforia castigarii titlului national la rugby, dupa 40 de ani de seceta in sportul cu balonul oval, i-a determinat pe mai-marii orasului si ai judetului sa promita RCM Timisoara tot soiul de prime, recompense intempestive si cadouri de nerefuzat. Stadionul CFR era ca si trecut in administrarea rugbystilor, conturile sportivilor erau doldora de prime de obiectiv, iar Mos Craciun si-a aruncat buzduganul dintre Consiliul Judetean si a anuntat ca, la finalul anului, si-a propus sa fie extrem de generos cu campionii Romaniei.

La nici o luna de la marea victorie de la Bucuresti, promisiunile politicienilor si-au dovedit caracterul populist, iar demagogia electorala si-a pus amprenta asupra uneia dintre cele mai importante performante ale sportului timisorean din ultimele doua decenii. Pentru a fi mai exacti, trebuie sa spunem ca, deocamdata, singura recompensa oferita de oficialitati rugbystilor campioni este suma de 2000 de lei, prima de obiectiv venita de la bugetul local.

La aceasta se poate adauga, oarecum, si banchetul privat oferit lui Calafeteanu & comp de omul de afaceri Mitica Bulzan, care si-a transformat localul intr-un inedit fan club, dupa ce rugbystii impreuna cu familiile au refuzat sa se deplaseze la o locatie din comuna Giroc. De remarcat ca la banchet nu a fost prezenta nici o oficialitate a orasului, unii explicand absentele de marca prin faptul ca sindrofia nu s-a desfasurat pe scena din Piata Unirii, in fata a cateva sute de alegatori, locul ideal de unde se putea arunca, iar, cu minunatele promisiuni electorale…

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Poate asa isi vor da si timisorenii seama,ce mincinosi au votat,in alegerile locale.Atat la primarie,cat si la Consiliul Judetean.Si astea nu sunt nici primele si nu vor fi nici ultimele,minciuni.E doar inceputul si……va trebui sa-i suportam 4 ani!!!!