Noutati :

BANCUL ZILEI: Sex nebun la bal mascat

21 octombrie, 2016 - 03:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BANCURI
0

Un cuplu este invitat la un bal mascat.
Ea acuză o durere mare de cap şi rămâne acasă; soţul îşi ia costumul şi pleacă la petrecere singur.
Soţia, după ce a dormit o oră, simţindu-se mai bine, decide să meargă şi ea la petrecere. Sigură că soţul nu îi cunoaşte costumul, vrea să se distreze urmărindu-l pe acesta.
Ajunsă la serbare, îşi vede soţul mascat, dansând şi pipăind pe toate tipele cu care s-a întâlnit.
Ea decide să vadă până în ce punct poate să ajungă soţul ei cu distracţia, aşa că se aşează lângă el, încercând să îl atragă; în fine, el nu rezistă şi o trage într-o cameră întunecoasă şi fac sex nebun.
Fără să îşi spună nimic şi fără să îşi dea jos măştile cei doi se despart; ea, fuge acasă şmechereşte, îşi ascunde masca şi se bagă în pat ca să vadă cum se comportă el când ajunge acasă.
Când el soseşte, ea se face că abia s-a trezit şi îl întreabă cum a fost la petrecere.
El zice:
– Ca de obicei, ştii că mă distrez foarte bine.
– Cum? insistă ea. Ai dansat mult?
El:
– Îţi jur că nu am dansat deloc. Cum am ajuns acolo m-am întâlnit cu Pietro, Antonio şi Giovanni şi cu alţi prieteni şi am urcat la mansardă să jucăm cărţi, aşa că am jucat poker toată noaptea, nici măcar nu am auzit muzica, deşi cred că a fost o petrecere specială, pentru că tipul căruia i-am împrumutat costumul meu m-a asigurat că s-a distrat la nebunie!!!!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...