BANCUL ZILEI: Prea multa cafea!

Vine unu la doctor si spune: - Dom' doctor am o problema. - Spune, ca de-aia sunt aici. - Sunt un om de afaceri de succes, merg prin toata tara, dar cand ajung acasa o vad pe nevasta mea cum ma insala cu cel mai bun prieten. - Bine domne? dar eu sunt doctor... - Lasa-ma sa termin. Scot pistolu sa-l impusc dar ea spune: "Stai calm, nu te enerva, ca daca-l omori faci puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam la o cafea si discutam problema". - Da domn'e, dar eu sunt doctor... - Lasa-ma sa termin. In urmatoarea saptamana la fel. Dupa doua saptamani la fel, dom doctor. Ajung acasa, o vad cum ma inseala iar eu furios scot pistolu insa ea spune iarasi: "Stai, nu te enerva, ca daca-l impusti ajungi la puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam bem cateva cafele si dicutam problema". Asa ca dom' doctor, vroiam sa intreb, e sanatos sa bei atata cafea??

Vine unu la doctor si spune:
– Dom’ doctor am o problema.
– Spune, ca de-aia sunt aici.
– Sunt un om de afaceri de succes, merg prin toata tara, dar cand ajung acasa o vad pe nevasta mea cum ma insala cu cel mai bun prieten.
– Bine domne? dar eu sunt doctor…
– Lasa-ma sa termin. Scot pistolu sa-l impusc dar ea spune: „Stai calm, nu te enerva, ca daca-l omori faci puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam la o cafea si discutam problema”.
– Da domn’e, dar eu sunt doctor…
– Lasa-ma sa termin. In urmatoarea saptamana la fel. Dupa doua saptamani la fel, dom doctor. Ajung acasa, o vad cum ma inseala iar eu furios scot pistolu insa ea spune iarasi: „Stai, nu te enerva, ca daca-l impusti ajungi la puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam bem cateva cafele si dicutam problema”.
Asa ca dom’ doctor, vroiam sa intreb, e sanatos sa bei atata cafea??

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.