BANCUL ZILEI: Cel mai tare caine

Doi tipi isi plimba cainii prin parc. Unul are un Saint-Bernard iar celalalt tine in lesa o ciudatenie de caine foarte lung si de subtire cu un bot nefiresc de lung. Asta cu subtirelu' i-l avertizeaza pe celalalt: - Tine-ti bine cainele si ocoleste-ma la distanta! - Hai domnule,  vrei sa zici ca ala subtire al tau imi face Bernardu'? - Zic sa ai grija! - Pariu pe 500 dolari ca al meu ti-l termina p-ala. Pun pariul si dau drumul javrelor. Se face imediat un nor de praf si se aud numai schelalaiturile Bernardului... apoi liniste. Apare cainele subtire. Asta cu Bernardu': - Am pierdut 500 si vreau sa ti-l cumpar, iti dau 5000 de parai. - Mosule, stii ceva? Pe mine m-a costat 10.000 numai operatia estetica a acestui crocodil.

Doi tipi isi plimba cainii prin parc. Unul are un Saint-Bernard iar celalalt tine in lesa o ciudatenie de caine foarte lung si de subtire cu un bot nefiresc de lung.
Asta cu subtirelu’ i-l avertizeaza pe celalalt:
– Tine-ti bine cainele si ocoleste-ma la distanta!
– Hai domnule,  vrei sa zici ca ala subtire al tau imi face Bernardu’?
– Zic sa ai grija!
– Pariu pe 500 dolari ca al meu ti-l termina p-ala.
Pun pariul si dau drumul javrelor. Se face imediat un nor de praf si se aud numai schelalaiturile Bernardului… apoi liniste. Apare cainele subtire.
Asta cu Bernardu’:
– Am pierdut 500 si vreau sa ti-l cumpar, iti dau 5000 de parai.
– Mosule, stii ceva? Pe mine m-a costat 10.000 numai operatia estetica a acestui crocodil.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...