Noutati :

Avocatul Florin Kovacs si „confortul” ultimei facturi

6 martie, 2012 - 08:29 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
5

TIMISOARA. Dupa o colaborare fructuoasa care s-a intins pe o perioada de aproape cinci ani, rastimp in care s-au facut plati si incasari de sute de mii de euro, milionarul Georgica Cornu a decis sa renunte la serviciile avocatului sau credincios, Florin Kovacs.

Momentul despartirii a fost precedat de o duioasa trecere in revista a victoriilor obtinute de celebrul avocat in razboaiele purtate la bara in solda imperiului „Confort” sau a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, totodata prezentatorii evenimentului invocand pasiunea  comuna a celor doi pentru partidele de vanatoare si „cursa inarmarilor” cu carabine de precizie maxima in care s-au lansat, umar la umar, in urma cu cativa ani.

Cum era de asteptat, Florin Kovacs nu a fost lasat sa plece chiar cu mana goala din acest contract cincinal, pe care l-a dus la capat in mod exemplar, ci, cu generozitatea-i caracteristica, Regele asfaltului i-a facut un cadou neasteptat: achitarea ultimei facturi. Valoarea acesteia, nu mai putin de 6 miliarde de lei vechi, a provocat grimase de admiratie printre miile de angajati ai „Confortului”, care, in sfarsit, au inteles ca problemele economice ale companiei nu sunt chiar atat de mari incat sa se astepte la intrarea in incapacitate de plata a salariilor sau, Doamne fereste, la disponibilizari temporare sau lichidarea subita a unor afaceri fara profit.

___________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. unde e clipa cind o sa fie interzis prin lege sa se mai vorbeasca in mass media de leii aia vechi… au trecut 7 ani si inca mai umflati cifrele cu miliarde doar pt ca suna mai fascinant… 6 miliarde rol sint 600,000 ron adica vreo 140,000 euro… hmmmm…. nu suna asa spectaculos miliarde sau 100,000…

  2. Florin Kovacs e credincios doar celui care plateste cel mai bine -si mi se pare normal fiind avocat ,restul sunt telenovele .

  3. Daca si asta se poate numi „articol”, atunci cu siguranta si voi sunteti „ziaristi”! Halal natiune! Lasand la o parte faptul ca reclama la avocati este interzisa prin lege! Ziaristi de 2 lei! Vechi sau noi! Leii!

    • Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare! Avocate, esti un mare imbecil

  4. Angajati ” Confort” simt zilnic tensiune pt. intrare in incapacitate de plata salarii sau indisponibilizari ? E tipic . Asa functioneaza genetic oltenii: incertitudine, nesiguranta,nerespectarea cuvantului, incapacitatea de a gestiona o stare de bunastare !!! Dar ‘traiti sefu’ fara ei am avea o problema demografica teribila. Va pup.