Autocar plin cu politicieni rasturnat

Teribil accident de circulatie. Un autocar in care se aflau membrii unui partid s-a rasturnat intr-o curba. Politia ajunge cam dupa o ora de la producerea accidentului. La locul faptei sta o singura persoana: un cioban care trage dintr-o tigara. Victimele nicaieri! - Bade, dar unde sunt cei care s-au rasturnat cu autocarul? Ciobanul nu zice nimic si arata spre marginea drumului niste movilite de pamant. - Cum? Toti erau morti si dumneata i-ai ingropat? O miscare aprobatoare din cap. - Si chiar n-a mai mai miscat nici unul, n-a mai spus nici unul nimic? - Apoi stii si 'mneata, cine sa creada in ce spun politicienii...

Teribil accident de circulatie. Un autocar in care se aflau membrii unui partid s-a rasturnat intr-o curba. Politia ajunge cam dupa o ora de la producerea accidentului. La locul faptei sta o singura persoana: un cioban care trage dintr-o tigara. Victimele nicaieri!

– Bade, dar unde sunt cei care s-au rasturnat cu autocarul?
Ciobanul nu zice nimic si arata spre marginea drumului niste movilite de pamant.
– Cum? Toti erau morti si dumneata i-ai ingropat?
O miscare aprobatoare din cap.
– Si chiar n-a mai mai miscat nici unul, n-a mai spus nici unul nimic?
– Apoi stii si ‘mneata, cine sa creada in ce spun politicienii…

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...