Au inceput lucrarile de modernizare in ultima sectie ramasa de reabilitat la Spitalul Judetean Timisoara. Primul pas in reluarea transplantului renal

TIMISOARA. Lucrarile de modernizare a Sectiei de Urologie de la Spitalul Judetean Timisoara, ultima ramasa de reabilitat din intreaga unitate medicala, au fost incepute, iar liderul CJ timis, Calin Dobra a verificat care este stadiul acestora.

CITESTE SI: Se reia transplantul renal la Timisoara, iar in ultima sectie ramasa de reabilitat la Spitalul Judetean incep lucrarile de modernizare 

La acest moment constructorul este la stadiul de realizare a instalatiilor electrice, sanitare si termice, dupa care va trece la executia finisajelor interioare, la holuri si saloane. Practic, dupa 24 de luni cat este termenul de finalizare a lucrarilor vom avea conditii la standarde europene„, a declarat Calin Dobra.

Practic, dupa ce Sectia de Urologie a Spitalului Judetean Timisoara va fi renovata complet, se vor face demersurile astfel incat sa poata fi reluat transplantul renal.

Contractul de executie a lucrarilor a fost semnat in februarie 2018, iar constructorul deja s-a mobilizat si a inceput reparatiile.

Sectia de Urologie a Spitalului Judetean din Timisoara este cea mai mare din vestul tarii cu peste 3.000 de pacienti in fiecare an.

In acest an Consiliul Judetean Timis a alocat catre Spitalul Judetean Timisoara o finantare totala de 23 de milioane de lei pentru investitii, din care 5,2 milioane lei pentru Sectia de Urologie.

CITESTE SI: Schimbare radicala in decizia Primariei Timisoara legata de obligarea timisorenilor si a dezvoltatorilor sa branseze constructiie noi la Colterm. Anuntul primarului Nicolae Robu 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...