Noutati :

Atentie, Facebook a facut o serie de schimbari! Vezi despre ce este vorba!

6 decembrie, 2010 - 11:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Reteaua de socializare online pe Internet Facebook a anuntat o serie de schimbari ale site-ului, ce vor fi implementate pe parcursul urmatoarelor luni.

Printre ele se numara faptul ca utilizatorii vor putea trimite mesaje direct de pe prima pagina a profilului lor, fara sa trebuiasca sa deschisa una separata, sectiunile de Live Feed si News Feed au fost integrate in una singura, iar unele dintre butoane au fost mutate pentru a deveni mai accesibile, scrie The Telegraph.

„Am realizat o serie de produse menite sa imbunatateasca experienta ta de zi cu zi si sunt parte a eforturilor continue ale Facebook de a mentine site-ul pe val si de a-l face mai usor de folosit”, a spus Jing Chen, unul dintre inginerii Facebook.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a vorbit si el despre importanta retelei de socializare, care a devenit un fenomen in doar sase ani.

„In vremuri de tragedie sau bucurie, oamenii vor sa impartaseasca si sa se ajute. Aceasta nevoie umana e ceea ce ne inspira sa continuam sa inovam si sa consturim lucruri care le permit oamenilor sa se conecteze cu usurinta si sa-si imparta vietile unul cu altul”, a spus Zuckerberg.

Deocamdata, schimbarile au fost implementate pe un numar mic de utilizatori, urmand sa devina generale in lunile ce vor urma.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor