Atentie, Facebook a facut o serie de schimbari! Vezi despre ce este vorba!

Reteaua de socializare online pe Internet Facebook a anuntat o serie de schimbari ale site-ului, ce vor fi implementate pe parcursul urmatoarelor luni.

Printre ele se numara faptul ca utilizatorii vor putea trimite mesaje direct de pe prima pagina a profilului lor, fara sa trebuiasca sa deschisa una separata, sectiunile de Live Feed si News Feed au fost integrate in una singura, iar unele dintre butoane au fost mutate pentru a deveni mai accesibile, scrie The Telegraph.

„Am realizat o serie de produse menite sa imbunatateasca experienta ta de zi cu zi si sunt parte a eforturilor continue ale Facebook de a mentine site-ul pe val si de a-l face mai usor de folosit”, a spus Jing Chen, unul dintre inginerii Facebook.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a vorbit si el despre importanta retelei de socializare, care a devenit un fenomen in doar sase ani.

„In vremuri de tragedie sau bucurie, oamenii vor sa impartaseasca si sa se ajute. Aceasta nevoie umana e ceea ce ne inspira sa continuam sa inovam si sa consturim lucruri care le permit oamenilor sa se conecteze cu usurinta si sa-si imparta vietile unul cu altul”, a spus Zuckerberg.

Deocamdata, schimbarile au fost implementate pe un numar mic de utilizatori, urmand sa devina generale in lunile ce vor urma.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.