Asta se cere!

Eugen Manole

Astazi, traim intr-o tara preponderent populata de cretinoizi, inculti, indolenti…etc. Acestia n-au existat dintodeauna, ei au fost cultivati, de-a lungul anilor, ca rasadurile.
Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne vedem traind intr-o tara cu oameni culti, educati, sanatosi mintal, constiinciosi… etc.

In acest exercitiu de imaginatie, actuala clasa politica n-ar exista pentru ca opinia publica – educata – i-ar respinge. in acest exercitiu de imaginatie, posturile comerciale de televiziune ar fi obligate sa-i ignore pe Columbeni, iar la emisiunea Happy Hour ar fi promovati premiantii de la olimpiadele internationale, cat despre emisiunea Acces Direct, aceasta ne-ar vorbi despre nominalizarile romanilor  la premiul Nobel…

Presa scrisa, s-ar alinia si ea, tabloidele ne-ar dezvalui picanterii despre performantele sexuale al ursilor panda nascuti in captivitate, iar cele mai populare figuri promovate ar fi cele ale actorilor si artistilor, pentru ca acestia din urma sunt adevaratele vedete.
Prostii, treziti-va! Exercitiul de imaginatie a luat sfarsit, urmeaza realitatea crunta – deloc intamplatoare.

Cine sunt cei mai mari consumatori de Mall-uri,  tita lu’ Moni, Hypermarket-uri, scandaluri politice, can-can-uri ieftine, reclame IDIOATE (precum cea cu Doreleee…), palatu’ lu’ Becali, crimele de la ora 5 si altele? Cum cine? Sunt oamenii needucati, inculti, indolenti, cretinoizi, etc!

Dragii mei, producatorii de rahat ambalat frumos si politicienii sunt cei mai mari beneficiari ai politicii de perpetua indobitocire a populatiei. Nu de putine ori mi-a fost dat sa aud omuleti de presa facand afirmatia: „Asta se cere!” Acum am inteles cine si mai ales de ce…
Nu, nu asta se cere, asta ne dati pentru ca asta cere clientul tau, slugoiule! in tot ceea ce facem, exista cauza si efect, chiar si atunci cand este vorba despre exceptii!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.