Apple amana din nou lansarea iPhone-ului 4 de culoare alba

Fanii iPhone 4 mai au de asteptat pentru terminalul de culoare alba, deoarece Apple amana pentru a treia oara lansarea acestei variante, fara vreo explicatie. Totusi, compania si-a cerut scuze fata de clienti si a oferit un nou termen pentru mult asteptatul  IPhone alb – primavara anului viitor, transmite Reuters. IPhone 4, cea mai noua varianta a celui mai cunooscut Smartphone din lume, a fost lansat in iunie, insa doar in versiunea de culoare neagra. Iniţial, lansatea variantei de culoare alba a fost amanata pana in iulie, apoi pana la finele anului si acum pana in primavara lui 2011. "Ne pare rau ca trebuie sa-i dezamagim din nou pe cei care asteapta iPhone-ul alb", a declarat Trudy Muller, purtatoarea de cuvant a Apple, care a refuzat sa explice intarzierea. Pana acum Apple nu a oferit vreo explicaţie in aceasta privinţa, doar ca varianta de iPhone alb "este mai dificil de produs decat ne asteptam initial". Cele mai multe zvonuri cu privire la intarzieri, indica drept posibile cauze "asortarea" culorilor sau luminozitatea ecranului. IPhone 4 este disponibil si in Romania prin doi dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din tara. Apple a obtinut 8,6 miliarde de dolari dupa ce a vandut 14,1 milioane de IPhone-uri in trimestru al treilea din acest an. Cifra este in urcare cu aproape 100% fata de aceeasi perioada a anului trecut. SURSA: www.antena3.ro

Fanii iPhone 4 mai au de asteptat pentru terminalul de culoare alba, deoarece Apple amana pentru a treia oara lansarea acestei variante, fara vreo explicatie. Totusi, compania si-a cerut scuze fata de clienti si a oferit un nou termen pentru mult asteptatul  IPhone alb – primavara anului viitor, transmite Reuters.
IPhone 4, cea mai noua varianta a celui mai cunooscut Smartphone din lume, a fost lansat in iunie, insa doar in versiunea de culoare neagra. Iniţial, lansatea variantei de culoare alba a fost amanata pana in iulie, apoi pana la finele anului si acum pana in primavara lui 2011.

„Ne pare rau ca trebuie sa-i dezamagim din nou pe cei care asteapta iPhone-ul alb„, a declarat Trudy Muller, purtatoarea de cuvant a Apple, care a refuzat sa explice intarzierea.
Pana acum Apple nu a oferit vreo explicaţie in aceasta privinţa, doar ca varianta de iPhone alb „este mai dificil de produs
decat ne asteptam initial”.

Cele mai multe zvonuri cu privire la intarzieri, indica drept posibile cauze „asortarea” culorilor sau luminozitatea ecranului.

IPhone 4 este disponibil si in Romania prin doi dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din tara. Apple a obtinut 8,6 miliarde de dolari dupa ce a vandut 14,1 milioane de IPhone-uri in trimestru al treilea din acest an. Cifra este in urcare cu aproape 100% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

SURSA: www.antena3.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.