Animalele vorbitoare

Un om mergea cu caruta prin padure si cainele pe langa el cum se obisnuieste, si tot biciuia asta calul si tot biciuia, la un moment dat se intoarce calul si-i spune: - Apoi, nu mai da mah... ! Omul nostru speriat sare din carutza, se pisca, isi datea palme, nu-i venea sa-si creada ochilor si urechilor, si la un moment dat, cum nu cuteza sa se uite nici in dreapta nici in stanga, apare si cainele, si cu ochii tintuiti in ochii stapanului, spune: - Sa orbesc, ce m-am speriat cand o vorbit calu'!

Un om mergea cu caruta prin padure si cainele pe langa el cum se obisnuieste, si tot biciuia asta calul si tot biciuia, la un moment dat se intoarce calul si-i spune:
– Apoi, nu mai da mah… !

Omul nostru speriat sare din carutza, se pisca, isi datea palme, nu-i venea sa-si creada ochilor si urechilor, si la un moment dat, cum nu cuteza sa se uite nici in dreapta nici in stanga, apare si cainele, si cu ochii tintuiti in ochii stapanului, spune:
– Sa orbesc, ce m-am speriat cand o vorbit calu’!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete