Al 13-lea comandant

Instalat la carma Inspectoratului Judetean de Politie Timis in urma cu cateva luni, comisarul sef Gheorghe Popescu este cel de-al 13-lea comandant al politistilor timiseni din perioada de dupa revolutie. Acest numar nu i-a purtat ghinion, dupa cum s-ar fi asteptat unii subalterni mai nostalgici, ci, dimpotriva, i-a adus un noroc intempestiv si de masa. Despre ce este vorba? Noul inspector sef este singurul politist dintre cei 13 perindati pe la conducerea insitutiei care se afla, indubitabil, in gratiile sindicatului. “Iubesc actuala conducere a IPJ Timis, ca fiind cea mai profesionista si cu fata umana dintre toate. Demult visam la asa o conducere, astept de o viata!”, ni s-a confesat comisarul sef Doinel Malcoci, liderul sindicatului din Politia Timis, iar aceasta declaratie idolatrica nu face decat sa sublinieze faptul ca, uneori, liderii sindicatelor cazone nu cred in fatalitati si superstitii...

Instalat la carma Inspectoratului Judetean de Politie Timis in urma cu cateva luni, comisarul sef Gheorghe Popescu este cel de-al 13-lea comandant al politistilor timiseni din perioada de dupa revolutie. Acest numar nu i-a purtat ghinion, dupa cum s-ar fi asteptat unii subalterni mai nostalgici, ci, dimpotriva, i-a adus un noroc intempestiv si de masa. Despre ce este vorba? Noul inspector sef este singurul politist dintre cei 13 perindati pe la conducerea insitutiei care se afla, indubitabil, in gratiile sindicatului.

“Iubesc actuala conducere a IPJ Timis, ca fiind cea mai profesionista si cu fata umana dintre toate. Demult visam la asa o conducere, astept de o viata!”, ni s-a confesat comisarul sef Doinel Malcoci, liderul sindicatului din Politia Timis, iar aceasta declaratie idolatrica nu face decat sa sublinieze faptul ca, uneori, liderii sindicatelor cazone nu cred in fatalitati si superstitii…

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cinste politiei romane ca nu a marshavit examenul pentru postul de shef la Inspectoratul Timis. Asa a ajuns in sfarsit sa conduca politia timiseana un adevarat profesionist. Succes domnule Popescu !