Noutati :

Al 13-lea comandant

1 noiembrie, 2010 - 05:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

Instalat la carma Inspectoratului Judetean de Politie Timis in urma cu cateva luni, comisarul sef Gheorghe Popescu este cel de-al 13-lea comandant al politistilor timiseni din perioada de dupa revolutie. Acest numar nu i-a purtat ghinion, dupa cum s-ar fi asteptat unii subalterni mai nostalgici, ci, dimpotriva, i-a adus un noroc intempestiv si de masa. Despre ce este vorba? Noul inspector sef este singurul politist dintre cei 13 perindati pe la conducerea insitutiei care se afla, indubitabil, in gratiile sindicatului.

“Iubesc actuala conducere a IPJ Timis, ca fiind cea mai profesionista si cu fata umana dintre toate. Demult visam la asa o conducere, astept de o viata!”, ni s-a confesat comisarul sef Doinel Malcoci, liderul sindicatului din Politia Timis, iar aceasta declaratie idolatrica nu face decat sa sublinieze faptul ca, uneori, liderii sindicatelor cazone nu cred in fatalitati si superstitii…

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Cinste politiei romane ca nu a marshavit examenul pentru postul de shef la Inspectoratul Timis. Asa a ajuns in sfarsit sa conduca politia timiseana un adevarat profesionist. Succes domnule Popescu !