Ajutor pentru sarmani…

Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingind un carucior plin cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc. Cand sa le bage in portbagajul BMW-ului, observa un individ slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului. − Dar ce faci, domnule, acolo? − Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic. − Cum asa?! Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa! − E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta... − Si mai bine! Veniti cu toata familia! − Sunteti foarte generos! Numai ca, din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... − Nicio problema, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati!

Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingind un carucior plin cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc. Cand sa le bage in portbagajul BMW-ului, observa un individ slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului.

− Dar ce faci, domnule, acolo?

− Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic.

− Cum asa?! Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa!

− E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta…

− Si mai bine! Veniti cu toata familia!

− Sunteti foarte generos! Numai ca, din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii…

− Nicio problema, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete