Noutati :

A treia editie CUIB – Construieste Util Inteligent si Bine – se va desfasura la Vox Technology Park Timisoara

31 mai, 2019 - 12:49 PM
Autor: Redactie      
Categorie: DECO
0

În luna iunie Timişoara se transformă într-un pol de interes pentru pentru cei care doresc să afle informaţii despre etapele construirii/achiziţionării viitoarelor lor case sau locuinţe

Tempini – formator permanent al evenimentelor educative din arhitectură şi design încurajează participarea  la eveniment a timişorenilor. La fiecare bilet achiziţionat de pe site-ul CUIB, compania Tempini susţine un alt bilet pentru tinerii sub 30 de ani. (Participanţii pot intra în posesia invitaţiei în urma trimiterii unui e-mail la adresa [email protected])

Construcţia unei case sau a unei locuinţe presupune atât un efort financiar, cât şi unul care ţine de o documentare temeinică. Evenimentul CUIB vine în sprijinul celor care se află în stadiul planificării detaliilor viitoarei locuinţe, cu informaţii utile despre etapele construcţiei, gestionarea bugetului, precum şi alte aspecte practice ce ţin de educaţia generală în construcţii.

CUIB înseamnă un scurt ghid cu informaţii, care ajută  în realizarea unei lucrări ce trebuie executate corect.

Evenimentul aflat la cea de-a treia ediţie a fost denumit generic CUIB – Construieşte Util Inteligent şi Bine şi reuneşte atât un public format din non-profesioniştii interesaţi de mediul construit, cât şi profesioniştilor din arhitectură şi design. Astfel, participanţii la eveniment se pot înscrie în cadrul conferinţelor în două secţiuni. Prima secţiune,  Build Up se adresează persoanelor care doresc să ajungă să cunoască toate detaliile din culisele procesului de construcţie sau achiziţie şi să urmeze toţi pașii corespunzători proiectului lor. Cea de-a doua secţiune se adresează profesioniştilor şi se numeşte Level Up.

Noutatea din acest an din cadrul conferinţelor de Level Up, adresate specialiştilor, este tema Designului de produs, susţinută de Mihnea Ghilduş, designer de produs, antreprenor, designer graphic, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai talentaţi români pe acest segment şi designerul Alexandru Bunii, cunoscut pentru designul de produs realizat pentru bijuteriile spectaculoase din vitrinele Tiffany&co.

Conferinţele susţinute în data de 28 – 29 iunie, la Vox Technology Park, pe Calea Torontalului nr. 69, cuprind esenţa esteticului, a arhitecturii şi designului a de calitate –  un sector de interes pentru oricine doreşte să înţeleagă arhitectura, designul şi mediul construit ca un set de repere adunate într-un scurt ghid ce trebuie înţeles corect, ca mai apoi sa fie utilizat şi aplicat.

 

Informaţii despre eveniment pe pagina de facebook: Eveniment CUIB, iar înscrierile se pot face pe site-ul: https://cuib.biz/

 

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...