Tehnologiile pe care le vei vedea pe noile Lenovo Legion

LENOVO a prezentat gama 2020 de laptopuri și PC-uri pentru jocuri de noroc cu cele mai noi procesoare de la Intel și AMD la un eveniment online la sfârșitul lunii mai.

Gama de laptopuri Lenovo include modelele Legion (AMD), Legion 5i, Legion 5Pi, Legion 7i, Legion Tower 5i și IdeaPad Gaming 3i.

Cu un motto „Elegant la exterior, sălbatic în interior”, Lenovo a spus că noua sa generație de laptopuri de gaming va putea oferi jucătorilor un nivel mai inteligent de performanță și o combinație unică de inginerie și design industrial fără compromis.

Deoarece aceste noi calculatoare sunt concepute pentru jocuri, ele sunt dotate cu performanțe și caracteristici pentru o experiență îmbunătățită de gaming.

Înainte de a lansa această nouă generație de dispozitive de joc, Lenovo a declarat că a examinat mii de jucători la nivel mondial, unde aproape jumătate au răspuns că și-au folosit calculatoarele de joc ca PC-uri de zi cu zi, precum și pentru jocuri. De asemenea, și-au dorit o grafică mai bună, procesoare și opțiuni de memorie satisfăcătoare.

În afară de aceste opțiuni, Lenovo Legion are grijă de gameri cu PC-uri puternice cu Windows 10 la pachet cu următoarele inovații:

  1. Tastatură Lenovo Legion TrueStrike:

Inspirată de moștenirea Lenovo în tehnologiile inovatoare pentru taste, tastatura Lenovo Legion TrueStrike este realizată cu precizie pentru a oferi timp de răspuns 100% anti-ghosting, timpi de răspuns de ordinul milisecundelor și comutatoare „soft-landing”, ceea ce duce la o acuratețe sporită.

Experiența de joc devine mai tactilă datorită cursei și formei concave a tastelor. Dispunerea tastaturii este ideală pentru jocuri ce solicită tastele de dimensiuni complete și tastatură numerică. Gamerii vor avea la dispoziție și iluminare RGB opțională in 4 zone pe celelalte modele de laptop Lenovo Legion. Construite pentru a rezista la o utilizare îndelungată pe termen lung, tastaturile Lenovo Legion TrueStrike au un strat anti-grăsime pentru a rezista la abraziune.

  1. Lenovo Legion Coldfront 2.0:

Jucătorii pot extrage performanțe maxime din platformele lor prin intermediul eficienței termice de generație viitoare a Lenovo Legion Coldfront 2.0. Aceasta este sinergia hardware-ului și software-ului care promovează un flux de aer mai bun, temperaturi mai scăzute ale sistemului pentru a menține laptopul Lenovo Legion rece și liniștit.

Lenovo Legion Coldfront 2.0 prezintă Dual Burn, care împinge CPU și GPU până la limitele lor de joc, astfel încât jucătorii să poată experimenta cadre mai numeroase pe secundă (FPS), fără accelerație termică.

  1. Autonomie sporită:

PC-urile Lenovo Legion vor fi primele care vor prezenta noul Advanced Optimus proiectat în colaborare cu NVIDIA pentru a spori durata de viață a bateriei. Advanced Optimus trece în mod dinamic de la utilizarea unității de procesare grafică integrată (găsită pe procesor) pentru o durată mai mare de viață a bateriei, la placa video dedicată NVIDIA pentru cadre mai numeroase pe secundă. Toate acestea se întâmplă fără a fi necesară repornirea aparatului. Dacă jucătorii vor să își dezactiveze manual GPU-ul pentru o durată de viață mai lungă a bateriei, pot face acest lucru folosind modul hibrid al software-ului Lenovo Vantage.

În afară de aceasta, Lenovo Q-Control 3.0 permite utilizatorilor să comute între trei setări pentru tensiunea sistemului și viteza ventilatorului – Performanță, Liniște și Echilibrat.

  1. Ecrane:

Lenovo Legion profită la maxim de capacitățile panoului de afișaj prin Dolby Vision, care oferă negru mai profund și alb mai strălucitor, fără a afecta culoarea sau contrastul. Laptop-urile oferă panouri cu o viteză de actualizare (rată de refresh) de până la 240Hz la timpi de răspuns sub 1ms pentru imagini cinematice impresionante.

În afară de aceasta, noile laptopuri Legion oferă High Dynamic Range (HDR) pe ecrane specifice, cu cel puțin 300 de nits de luminozitate. Panourile 100% sRGB color oferă, de asemenea, imagini ca în realitate.

Laptop-urile au tastaturi Lenovo Legion Coldfront 2.0 și Lenovo Legion TrueStrike, Lenovo oferă un nivel de performanță care îl menține pe liderul PC-ului din industrie.

Și pentru prima dată în gama Lenovo de laptopuri de gaming, jucatorii pot opta, de asemenea, pentru procesoare de înaltă performanță AMD Ryzen 4000 H-Series în modelele Lenovo Legion 5.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.