Cursuri IT gratuite de la Google, in Timisoara. Ce limbaje de programare pot fi invatate

TIMISOARA. Studentii care care vor sa invete programare sau sa-si creasca nivelul de cunostinte IT se pot inscrie, pana la data de 24 februarie 2020, la Atelierul Digital pentru Programatori, sesiunea de primavara, un program gratuit, organizat de compania Google, la Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Inscrierile pentru sesiunea Martie – Mai 2020 se fac prin completarea unui formular, pana la data de 24 februarie 2020. Sunt asteptati studenti din toata tara.

Sunt bucuros sa anunt ca Google Atelierul Digital pentru Programatori, lansat in 2018, a ajuns deja la a 4 editie! Peste 700 de studenti au absolvit acest program invatand un limbaj de programare”, a anuntat Dan Oros, Head of Marketing la Google & YouTube Romania.

Se vor face cursuri de: Java, Android Fundamentals, Android Advanced, Python.

Verifica AICI programul cursurilor de programare.

Activitatile se desfasoara in cadrul hub-urilor Google Atelierul Digital pentru Programatori din:

-Bucuresti (Strada Academiei 14, Facultatea de Matematica si Informatica, etajul 2, Universitatea din Bucuresti)

-Cluj-Napoca (Str. Dorobantilor nr. 71-73, sala C03, parter, Universitatea Tehnica Cluj Napoca)

-Timisoara (Str. Remus, Nr. 14, Facultatea de Management in Productie si Transporturi, Universitatea Politehnica Timisoara)

-Iasi (Bld. Carol 1, nr 11 Facultatea de Economie si Administrare Afaceri Corp B, sala B525).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.