Derby pe semicerc. Poli Timisoara intalneste intr-un meci dificil Dinamo

TIMISOARA. Deja-vu. Castigatoarea Cupei si campioana se intalnesc din nou. SCM Poli Timisoara si Dinamo dau piept de aceasta data in deschiderea etapei a 4-a din Liga Nationala de handbal masculin. Meciul se joaca in sala ”Constantin Jude”, sambata incepand cu ora 11.

CITESTE SI: Derby pentru ASU Politehnica, inca o deplasare lunga si grea pentru Ripensia Timisoara 

Este deja al doilea meci direct al noului sezon intern intre performerele sezonului precedent. Primul s-a consumat in Supercupa Romaniei si s-a terminat cu victorie pentru Dinamo dupa un meci foarte echilibrat.

La aproape o luna de la partida respectiva, trupa din Bucuresti este favorita. Rezultatele obtinute de cele doua echipe fac din vizitatori poate cei mai dificili adversari posibili la ora actuala. Dinamovistii au insirat sase rezultate pozitive in toate competitiile, cele mai importante un egal si o victorie in Liga Campionilor.

La polul opus, Poli are un singur punct in acest nou sezon. De aceea, sprijinul moral pe care suporterii il pot oferi baietilor este foarte important. Violetii sunt in cautarea primei victorii, chiar daca intalnirea de fata nu reprezinta un prilej de inceput pozitiv intr-o toamna dificila.

SCM Politehnica – Dinamo se joaca sambata, de la ora 11, si va fi arbitrata de cuplul Mihai Parvu (Bucuresti)/Mihai Potirniche (Buzau) si supervizata de observatorul Marius Barcan (Craiova).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.