Se cauta firma care va construi noul campus scolar pentru Liceul Lenau din Timisoara. Anuntul primariei

TIMISOARA. Dupa ani in care s-a vorbit despre construirea unui nou campus scolar in zona centrala din Timisoara, care sa deserveasca Liceul Lenau, se fac primii pasi concreti pentru realizarea lui.

CITESTE SI: Timisoara ar putea fi primul oras din Romania care cumpara tramvaie pe baterii cu autonomie mare. Cu peste 2,5 milioane de euro bucata 

Primaria Timisoara a scos la licitatie lucrarea, iar pentru “Construire corp 2 al Liceului Teoretic “Nikolaus Lenau” din Timisoara, str. Popa Sapca, nr. 5” sunt pusi la bataie peste 50 de milioane de lei.

„In baza contractului vor fi realizate lucrari aferente obiectivului de investitii (…), care constau in realizarea a 4 corpuri de constructie in conformitate cu cerintele din documentatia de atribuire.
In baza contractului se urmareste realizarea urmatoarelor tipuri de lucrari: structura de rezistenta, alimentare cu energie electrica, alimentare cu fibra optica, alimentare cu apa potabila, racordare la reteaua de canalizare urbana, alimentare cu gaze naturale, racorduri rutiere, instalatii electrice, instalatii sanitare si PSI, instalatii HVAC, etc”, se arata in anuntul postat pe SEAP.

Termenul de depunere a ofertelor este 25 martie 2019, iar firma care va castiga licitatia trebuie sa ridice noul campus al Liceului Nikolaus Lenau in 2 ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.