Se fac angajari la Primaria Timisoara. Lista posturilor libere

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concursuri.

CITESTE SI: Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2017. Opiniatimisoarei.ro, printre laureati 

Municipalitatea cauta oameni pentru diferite Servicii si Birouri din subordinea institutiei. De data aceasta se cauta consilieri cu studii in domenii precum ingineria, ecomonic sau juridic.

Sunt disponibile in total 14 posturi, iar dosarele pentru concurs se depun la sediul Primariei, pe bulevardul C.D. Loga nr.1, in perioada 26 octombrie – 14 noiembrie 2018, la Serviciul Resurse Umane – camera 7 (parter).

CITESTE SI: Cata frumusete in padurile Banatului, surprinsa intr-o filmare de poveste. Un tap de capra neagra zambeste la camera. Video 

Mai multe detalii legate de dosare si cerinte, dar si despre posturile scoase la concurs gasiti AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.