Informatica Timisoara in cautarea unei noi victorii. Absenta importanta in tabara campioanei pentru meciul cu Poli Iasi

TIMISOARA. Informatica Timisoara joaca in runda a sasea a primi ligi de fotbal in sala in deplasare o partida considerata pe teren propriu.

CITESTE SI: Accident rutier intre Timisoara si Buzias. Doi oameni au ramas incarcerati. Este implicata si o ambulanta 

Fotbalistii pregatiti de Robert Lupu vor juca la Sannicolau Mare duelul cu Poli Iasi, din moment ce in sala Constantin Jude in aceste zile este organizat Mondialul de dans sportiv. Este al doilea meci in ultimul an pe care Informatica il are programat la Sannicolau Mare, dupa ce in sezonul trecut trebuia sa joace aici meciul cu United Galati, la care formatia de la malul Dunarii nu s-a prezentat insa.

Campioana Romaniei vine dupa o victorie spectaculoasa la inceputul saptamanii in fata Odorheiului, 7-5, si are in fata echipa cu cel mai slab atac din prima liga. Informatica este neinvinsa in acest sezon si merge la Sannicolau Mare fara Savio Valadares, fotbalist care este accidentat.

CITESTE SI: Tot mai multi oameni din Timis au solicitat ingrijire medicala la domiciliu 

Futsal Poli Iasi a reusit doar 8 goluri in precedentele cinci runde, iar in ultima etapa a pierdut la scor de neprezentare, 3-0, pe terenul lui Imperial Wet Miercurea Ciuc. De fapt, formatia moldoveana nu a reusit sa inscrie vreun gol in ultimele doua runde, incasand 4.

Partida dintre Informatica Timisoara si Poli Iasi este programata sambata, de la ora 18, in Sala Polivalenta din Sannicolau Mare si va fi arbitrata de o brigada formata din Attila Balint si Attila Szabo, la cele doua linii, arbitru de rezerva va fi Andras Benedek, iar observator Gyozo Gall, toti din Odorheiu Secuiesc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.