5G Bring New Value. Cele mai noi tehnologii Huawei te poarta intr-o lume fascinanta la Timisoara, intr-o expozitie cum n-ai mai vazut. Foto

TIMISOARA. Tururi virtuale 5G, 8k video streaming in timp real, fotbal de masa cu ajutorul 5G, masina robot, echipamente de ultima generatie pentru educatie la distanta. Toate se dezvaluie timisorenilor in Huawei Roadshow 2020, expozitia europeana a celor mai noi tehnologii dezvoltate de Huawei, in cadrul unui eveniment cu intrare in baza unei invitatii.

5G Bring New Value propune o intalnire fabuloasa in care vor fi prezentate solutiile si produsele de top ale Huawei si cele mai bune practici de afaceri in domeniul 5G, in care pot fi insa analizate si ultimele smartphone-uri, tablete si dispozitive VR ale companiei care infiinta acum 20 de ani in Suedia primul sau centru european de cercetare si dezvoltare, ajungand astazi cea mai inovatoare companie in domeniul tehnologiei.

Timisorenii sunt invitati sa experimenteze la Huawei Roadshow 2020:

– Tur virtual al 5G truck cu ochelarii AR
– 8k video streaming in timp real, datorita tehnologiei 5G
– 5G sense glove – o experienta VR implementata cu ajutorul 5G, ce poate fi implementata in domeniul industrial, in medicina la distanta, traininguri VR, si altele
– 5G end devices pentru consumatori
– Fotbal de masa cu ajutorul 5G si Cloud VR
– Ascbot Al Robot Car. Echipata cu Atlas 200 DK, masina robot Ascbot Al poate implementa functii precum conducerea autonoma pe baza de linie, evitarea autonoma a obstacolelor si urmarirea obiectelor
– Echipamente 5G, solutie pentru educatia la distanta

Huawei si-a inceput activitatea pe piata din Romania in anul 2003, inregistrand cresteri in fiecare an si reusind sa creeze peste 6.000 de locuri de munca, atat prin angajari directe, cat si prin reteaua de parteneri.
In 2018, potrivit unui studiu realizat de Oxford Economics pentru Huawei, contributia companiei la PIB-ul Romaniei a fost de 219 milioane euro, dublu fata de 2014.
Compania a creat un ecosistem de specialisti, ajutand ingineri si specialisti in tehnologie sa beneficieze de o dezvoltare profesionala continua.

Huawei, cea mai inovatoare companie in domeniul tehnologiei, are 23 de centre de cercetare si dezvoltare in Europa.

Inovatia a pozitionat Huawei ca lider al tehnologiei 5G, tehnologie care are o viteza de dezvoltare ce depaseste imaginatia, iar operatorii globali de top pun acum in aplicare implementarea comerciala a retelelor de acest tip mai rapid ca niciodata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...