2 copilasi in Terapie Intensiva, alti 14 cu COVID in spitale la Timisoara. Aproape 500 de pacienti infectati internati in tot judetul. Situatia duminica dimineata in fiecare unitate medicala din Timis

TIMISOARA. Situatia se complica, pe zi ce trece, in spitalele din Timisoara si din judet care ingrijesc si bolnavi infectati cu coronavirus.

CITESTE SI: Solutie de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara pentru ca pacientii sa nu mai stea cu orele in ambulante in asteptarea unui pat. Posturi medicale tampon. Video

Duminica dimineata, erau in sectiile de Terapie Intensiva, in paturile destinate pacientilor cu COVID, 56 de oameni, intre care 2 copii.

La Spitalul Judetean din Timisoara in ATI erau 11 pacienti, la Victor Babes 12, la Spitalul Municipal Timisoara 12 bolnavi, la Spitalul Militar de campanie 10, la Spitalul din Lugoj 8. Acestora li se adauga 2 micuti la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara si 1 pacient la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, duminica dimineata, 100 de infectati la Spitalul Judetean Timisoara, 101 la Victor Babes, la Lugoj erau internati 45 de bolnavi, la Spitalul CFR din Timisoara 49, alti 50 in containerele Spitalului Militar de campanie, 29 la Spitalul Municipal Timisoara, 13 la Spitalul din Faget, 18 la Spitalul din Sannicolau Mare si 14 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 42 la Institutul de Boli Cardiovasculare, 9 la Maternitatea Bega, intre care 2 bebelusi, si 12 copii la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, alaturi de 10 adulti.
In total, 492 de pacienti.

Va reamintim, sambata, in Timis, au fost raportate 632 de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

In judetul Timis, sambata, rata de infectare cu COVID era de 9,79 la mia de locuitori, in vreme ce la Timisoara era de 11,97 la mie.

CITESTE SI: E aproape 12 la mie rata de infectare cu COVID la Timisoara. Inca 91 de copii depistati cu coronavirus din peste 600 de noi imbolnaviri in Timis

CITESTE SI: 282 de morti, intre care un bebelus, si peste 14.000 de noi cazuri de COVID, in Romania. Timisul, printre judetele cu cel mai mare numar de infectari

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...