Noutati :

„Pentru adulti” la…. Biblioteca Judeteana Timis

16 iunie, 2011 - 12:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

Care este primul lucru la care va ganditi cand auziti sectia imprumut adulti? Cu siguranta la materiale pornografice. Mai exact, la inchirieri de casete sau DVD-uri cu continut deocheat. Sau poate nu.

Oricum nu mai conteaza, important e ca la asta s-a gandit noul manager de la Biblioteca Judeteana Timis, scriitorul Tudor Cretu. El a vazut la BJT afisul s-a gandit minute bune la acest termen care nu-i suna lui deloc placut. A intrat in sectie a luat o carte, a citit-o, a mai luat una s-a uitat si la pozele din ea si mare i-a fost mirarea cand a vazut ca nu gaseste nimic „pentru adulti”.

Asa ca a decis: sectiile inchirieri adulti, inchirieri copii, vor disparea. Cel putin doar ca denumire. In locul lor o sa apara altele ceva mai putin nastrusnice…

________________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Tag-uri:

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Persoana care a scris asta ar trebui sa stie ca exista o Bliblioteca Judeteana Separata pentru Copii. La asta se refera, nu la altceva.