Noutati :

„Inventatorul“ lui Torje

17 decembrie, 2010 - 11:27 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
3

Recunoscut pentru nonsalanta cu care, uneori, face dezvaluiri din culisele fotbalului mioritic, Miodrag Giuchici, fostul mare jucator al Politehnicii Timisoara, nu scapa niciun prilej pentru a-si revendica paternitatea descoperirii si lansarii pe orbita performantei a lui Gabriel Torje. Mijlocasul lui Dinamo face parte, in ultima vreme, din orice discurs mai mult sau mai putin public a lui Mima Giuchici, care spune ca are casete video cu evolutia lui Torje de cand acesta nici nu implinise 10 ani.

„Din cele peste 3.000 de dvd-uri cu fotbal pe care le am acasa, majoritatea cu meciurile mele sau ale echipei Srbianka Giuchici, pot aduna zeci de ore cu fazele importante si golurile lui Torje. La 16 ani l-am dat la Poli si imediat a confirmat! Cred ca este cel mai bun produs al echipei mele, Srbianka!”, s-a laudat, zilele trecute, Mima, la o cina cu prietenii. Fostul artist al balonului care, timp de cativa ani, a incantat publicul de pe „Dan Paltinisanu” se asteapta, probabil, ca emisarii clubului din Anglia care-l curteaza pe Torje sa-i solicite, contra cost, materiale video cu ascensiunea fotbalistica a micutului mijlocas originar din Timisoara. Iar cand e vorba despre sume de transfer ce depasesc 4 milioane de euro, cu siguranta ca si „profesorului” ii revine un procent important…

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Mare saracie aceasta familie, traiesc in trecut,numai din pomeni….

  2. srbianka o echipa de kk !
    sa merje dom mima sa cerceasca ceaua bani si dela dom secrietar cojocari care o luvat ciubuca de la italianu ala cu gura stramba ci-o furat embliema lu poli. razumete rumunski kuratz ?

  3. se numeste MIROSLAV Giuchici!