Noutati :

Va fi cu noroc? 12.12.12 este ultima data repetitiva pe care o vom trai!

10 decembrie, 2012 - 07:47 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Hong Kong si Singapore se pregatesc pentru o veritabila frenezie nuptiala pe 12 decembrie 2012 (12/12/12), o data considerata de expertii chinezi in feng shui ca fiind extrem de norocoasa.

Nu mai putin de 696 de cereri de casatorie au fost depuse in acest an in Hong Kong, pentru data de 12 decembrie, o data considerata de comunitatea chineza un simbol al „iubirii”. Acest numara depaseste de aproape patru ori media zilnica de 177 de cereri, inregistrata in octombrie, a declarat un purtator de cuvant al Administratiei Teritoriale Chineze.

In Singapore, unde trei locuitori din patru sunt de etnie chineza, 540 de cupluri vor spune „Da”, miercuri, potrivit site-ului Registrului casatoriilor, aceasta cifra fiind de opt ori mai mare decat media lunara obisnuita.

„Este o data populara”, a confirmat Renee Leung, aflat la conducerea unei firme care organizeaza nunti, a carei cifra de afaceri va fi de 10 ori mai mare in aceasta zi speciala, in comparatie cu celelalte zile ale anului.

Entuziasmul este totusi ceva mai scazut decat cel din anii precedenti: in Hong Kong, 1.002 cupluri s-au casatorit pe 11/11/11, o data considerata un simbol „al iubirii eterne”, si 859 cupluri s-au casatorit pe 10/10/10, un simbol al „perfectiunii”.

Sammy Au, un maestru in feng shui, o arta ancestrala chineza, data triplului 12 este pur si simplu o zi „a norocului”.

Insa datele de 18 si 31 decembrie sunt zile plasate sub auspicii mult mai favorabile.Anumite cupluri s-au grabit insa sa se casatoreasca pe 12/12/12, inainte de data de 21 decembrie, care ar corespunde sfarsitului unui ciclu major din calendarul maya (despre care unii cercetatori spun ca s-ar incheia pe 23 decembrie), un eveniment asociat de unele persoane cu sfarsitul lumii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...