Noutati :

A ramas Sasca fara permis de conducere? Vezi ce a patit consilierul judetean!

25 august, 2011 - 02:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

Viorel Sasca vicepresedinte PNTCD Timis

Si-a luat permisul de conducere la aproape 60 de ani, in urma cu doar vreo doi ani si recent a cam ramas fara el. Viorel Sasca, consilier judetean al PNTCD, a plecat grabit de la o sedinta de comisie de la Consiliul Judetean Timis, iar la intersectia strazilor Loga cu Eminescu, a trecut, in tromba, pe culoarea galbena a semaforului. Ghinion, insa!

La colt il astepta un echipaj al Politiei Rutiere care l-a vazut pe consilier si i-a suspendat permisul de conducere pe motiv ca ar fi trecut pe rosu. Suparat, Viorel Sasca a decis ca este momentul sa ia masuri si astfel s-a consultat cu un celebru avocat din Timisoara care l-a sfatuit sa conteste amenda si suspendarea permisului de conducere in instanta.

Zis si facut! Acum, Sasca asteapta cu sufletul la gura decizia instantei care oricum ar fi, nu il va afecta foarte tare pentru ca exista solutia de rezerva: bicicleta!

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor