Liceul de Arte Plastice din Timisoara nu mai poate functiona in actuala locatie, din toamna. Primaria largeste strada de langa

TIMISOARA. Liceul de Arte Plastice din Timisoara nu va mai functiona in actuala cladire, cea de langa Primaria Timisoara, incepand din toamna acestui an. Proprietarii au donat municipalitatii o bucata din teren.

Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, a declarat ca Liceul de Arte Plastice nu va mai functiona in cladirea de langa Primarie, cea in care functioneaza acum deoarece municipalitatea nu mai este dispusa sa plateasca chirie. Mai mult, potrivit lui Robu, cladirea nu se incadreaza in exigentele urbanistice din zona.[Codul saptamanii 7-13 ianuarie: 701]

„Liceul de Arte nu mai poate functiona din toamna acolo. Vom face presiuni pentru o dezvoltare urbanistica in ton cu exigentrele firesti urbanistice ale Timisoarei”, a subliniat primarul.

Nicolae Robu a mai anuntat, de asemenea, ca in urma unei discutii cu proprietarii cladirii in care functioneaza acest liceu, acestia au decis sa doneze o bucata de teren pentru largirea soselei care trece pe langa imobil.

„Proprietarii au fost de acord sa doneze o parte din proprietate pentru ca noi sa facem inca o banda de circulatie chiar langa acest liceu pentru ca, ati vazut, drumul e foarte ingust”, a subliniat Robu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...