Noutati :

Ionut Nasleu – de la muzica populara, la manele!

4 martie, 2012 - 05:33 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
4

TIMISOARA. Fiu de banateni get-beget de la Obreja, din judetul Caras-Severin, Ionut Nasleu, fost senator de Timis al PRM, in anul 2008, timp de doar cateva luni, acum om de baza in staff-ul liberalului Nicolae Robu, a crescut de mic cu muzica populara.

Insa odata cu trecerea de la peremisti la liberali, Nasleu pare ca a schimbat si genul muzical pe care il asculta. A trecut de la muzica populara, direct la manele! A postat pe Facebook mai multe clipuri cu Nicolae Guta, melodii precum ”Mi-e dor de ochii tai”, ”Toate pozele cu tine”, ”As suna-o”, ”Vrei si bani, vrei si iubite”, ”Viata merge inainte”, ”Am ajuns sa plang”. Daca e sa ne luam dupa melodiile postate de Nasleu, ne-am da cu usurinta seama ca fostul senator inca mai suspina dupa nu mai putin celebra Raluca Boanca, cea care a pozat pentru o revista celebra, dar a si iesit pentru scurta vreme cu Nasleu.

___________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Adevarul e altul: am postat melodiile respective pentru ca fusesem in acea zi la inmormantarea sotiei unui prieten foarte bun. Sotia dansului a murit de cancer la 41 de ani. Regret ca faceti un subiect din asa ceva, „profesionistilor”!

    • Si te-ai gandit tu ca niste manele ar fi potrivite pt comemorarea bietei femei.. wow, ce tare esti!

  2. Asta-i manelist, Robu-i chitarist… un partid de guristi care sufla-n oboiul pesedit!

  3. in cazul acesta iti transmit tie si prietenului tau condoleante ! daca nu era vorba de o asemenea tragedie comentam alfel.poate alta data .