Noutati :

BARFE: Maria Grapini se inghesuie la chermeze si vaneaza cameramani ca sa apara la televizoare

12 octombrie, 2012 - 10:37 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
6

TIMISOARA. Daca e festival, e lume multa, prilej bun sa ne bagam in seama acu ca bat alegerile la usa. Sacrificam duminica si mergem sa dam piept cu Maria Sa Votantul, si-a zis simpatica doamna a panglicilor Timisoarei, Maria Grapini. Zis si facut.

Si-a imbracat taiorasul verde praz din tinerete, si-a incaltat pantofii cu toc si a dat fuguta la Festivalul Paprikasului de la Buzias. Singura cuc, s-a invartit prin multime, doar – doar o recunoaste cineva si o intreaba de sanatate. Pentru ca “operatiunea” s-a soldat cu un esec, iar participantii n-aveau decat grija infulecatului de paprikas proaspat din farfuriile umplute cu varf, doamna s-a reorientat rapid si a inceput sa-i caute cu ingrijorare, din priviri, pe cameramanii de pe la televiziunile venite sa acopere evenimentul care a dezmortit pentru o dupa-amiaza micuta statiune banateana.

Operatorii aveau insa alte misiuni la fata locului si au ignorat-o. Furioasa ca niciun reporter nu s-a repezit sa-i ia o parere pertinenta despre retetele de paprikas ale maestrilor care invarteau linguroaiele-n ceaune, Maria Grapini s-a asezat pe una din bancutele din fata scenei unde se desfasura spectacolul de muzica populara. Sursele noastre bine conspirate in sanul festivalului ne-au spus ca nici horele banatene n-au fost pe placul doamnei si n-au reusit sa-i aline supararea, pentru ca, la scurta vreme a facut cale-ntoarsa la Timisoara, fara sa fi aparut pe la televizoare.

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Dar de Basescu impostorul, de Udrea sfioasa, de Blaga buldogul ? Cand mai barfim un pic. asa, ca sa completam pamfletul pe care il faceti aici voi, slugi basiste ?

    • R2D2, Grapina ti-a spus ca te tine la fabrica, de ii iei apararea? Ca pe ceilalti 200 de angajati ii da afara. Este o nesimtita care nu stie decat sa latre. Si tu, robot penibil o pupi in fund!

      • Esti tipul romanului: critici pe cei care au facut ceva pentru oameni si-ti plac cei care propovaduiesc inchiderea scolilor, spitalelor si moartea pensionarilor. Masochistule, iti plac Blaga-vamesul imbogatit peste noapte, Videanu (nume pedestinat, vine de la vidul cu care a absorbit marmura tarii)-borduristul sef al Romaniei, Udrea ot Plescoi, pesedista-penelista care l-a facut pe marinarul care s-a scapat de flota (si te-a scapat si pe tine), Popoviciu cel incult sau fostii mai mari de la judet de care n-a auzit nimeni si care au devenit cu totii violeti (prostovanul din Bistrita vorbea de indigo). Bravos, natiune – cu asa specimene si cu tine alaturi de ei!

  2. Ce sa mai faca saraca, televiziunile no mai tine in platouri dd-otv a invitato de cateva ori, si au constatat ca nu aduce audienta, haznaua A3 au invitati nominalizati de Voiculescu. Poate Capatos sa-i faca invitatie, cine stie ?

  3. sa apara la antena 1-3 timisoara. ah, am uitat, lui felix nu i-au ajuns banii ca sa deschida o antena si la timisoara…

  4. femeia asta nu a facut decat o viata intreaga sa-si jigneasca angajatii ,din prosti nu i-a scos!pacat ca uneori e necesar sa suportam astfel de femei si sa le mai si respectam ,ca de, cum spune ea ,, iti da o paine<,,