Noutati :

BARFE: Liliana Onet – primele masuri ca subprefect de Timis

25 mai, 2012 - 10:36 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
2

Liliana Onet a fost ”unsa” in functia de subprefect al judetului Timis si, timp de o saptamana, pana cand a fost numit si prefectul, aceasta a fost singurul reprezentant al actualului Guvern in teritoriu. Asa ca tanara subprefecta s-a pus pe treaba si a luat primele masuri din aceasta pozitie.

Prima, si cea mai importanta, confectionarea unor carti de vizita in care se specifica foarte clar noua functie a acesteia. Ghinion, insa, cei care au avut deosebita onoare de a primi o astfel de carte de vizita si au vrut sa o sune pe Onet, au constatat ca numarul de telefon trecut pe acea bucataca de hartie este unul gresit.

Asa ca, a doua masura ce va fi luata in calitate de subprefect de Timis va fi… confectionarea unui nou rand de carti de vizita. Poate de data aceasta ii va iesi!

_______________________
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Iar se iau de Lili cu prostii! Niste abarfe fara substrat in realitate! Sunt curios sincer chiar sunt curios care vor fi urmatoarele fabricatii ale PNTCD+PDL! :))

  2. Daca sunai raspundea vreo matroana?