Noutati :

BARFE: Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, de la marire la decadere si inapoi

2 august, 2012 - 11:25 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

A fost primar al Timisoarei timp de 16 ani, a condus PNTCD Timis timp de 15 ani, apoi a fost presedinte al PNTCD la nivel national timp de circa trei ani. Acum e simplu membru!

Este vorba despre Gheorghe Ciuhandu care, la un moment dat in viata lui, a fost pe varful unui val politic si administrativ. Acum pare ca a ajuns, istovit, la mal. Odata cu demiterea Biroului de Conducere Judetean al PNTCD Timis, fostul lider al partidului are statutul de simplu membru, statut care nu pare sa il supere foarte tare pe fostul primar al Timisoarei, mai cu seama ca  imediat dupa alegerile locale a anuntat ca doreste sa scape de ”cloaca politica” si sa se dedice familiei.

Surse demne de incredere ne-au sesizat ca noua conducere a PNTCD Timis doreste sa il readuca pe Ciuhandu in prim-planul politicii timisene, in ciuda declaratiilor acestuia, si sa-l numeasca in functia de presedinte de onoare al organizatiei judetene, dupa modelul Ion Iliescu.

_______________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Felicitari pentru idee. Orice fost presedinte al partidului ar trebuii sa fie in consiliu de onoare.