Noutati :

BANCUL ZILEI: Proces de divort

17 ianuarie, 2015 - 11:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BANCURI
1

Intr-un process de divort, judecatorul o intreaba pe reclamanta:
– Doamna, sunteti sigura de ceea ce cereti? Doriti divortul pentru compatibilitate de caractere? Nu ar putea fi contrariul?
Femeia raspunde:
– Nu, domnule judecator! Este pentru compatibilitate: Mie imi plac filmele, sotului meu la fel! Imi place sa merg la plaja, si lui de asemeneal! Imi place sa merg la teatru, el la fel! Mie imi plac barbatii, si lui la fel!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Am sa iti dau si eu un banc belea ! Sper sa-ti placa!Dupa nunta de aur , intr-o primavara , sotia gaetsse in pod o lada veche a sotului. Isi intreaba sotul ce e in lada zicand:- Draga, mai tii tu minte , cand eram tineri, ai pus lada asta in pod si ai zis ca intr-o zi o sa imi zici ce e in ea .- Au trecut 50 de ani . nu-mi vine sa cred ca nu te-ai uitat in ea pana acum .In lada erau 3 cartofi si 5.000 de Euro.- 3 cartofi si o gramada de bani? ce inseamna asta? se intreaba sotia.- Pai vezi tu . de fiecare data cand te-am inselat am pus in lada un cartof.- Aaaa ce frumos in 5 decenii nu m-ai inselat decat de 3 ori .. si ce-i cu banii?- Cand se facea un kilogram ii vindeam!