An bun pentru Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

TIMISOARA. La Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis s-a tras linie si s-a facut sinteza activitatii pentru anul care tocmai se incheie. De asemenea, au fost prezentate planurile de actiuni pentru anul 2017.

„Pentru Camera de Comert anul 2016 a fost unul exceptional si spun asta atat datorita numeroaselor evenimentele care au avut loc in acest an cat si din punct de vedere al numarului mare de vizite ale oficialilor, ambasadorilor la noi in judet. Am avut noua seminarii, 1.300 de firme, 11 misiuni economice, doua parteneriate mari, contracte incheiate ca urmare a acestor parteneriate, de asemenea dupa fiecare vizita a ambasadorilor la noi in judet, au fost rezultate concrete, nu au fost numai vizite protocolare. Fiecare departament al CCIAT a avut realizari mari, ma refer la proiecte ce au fost scrise pentru anul 2017. Mai exact, in acest an au fost scrise 11 proiecte dintre care sapte proiecte au trecut de partea de faza de evaluare si o sa implementam in primul trimiestru deja, trei proiecte. Ne-am orientat pe forta de munca, asa cum am spus anul trecut, ca o sa avem o atentie deosebita asupra atragerii fortei de munca pentru ca resursa umana lipseste in judetul nostru”, a spus Florica Chirita, directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

In plus, anul viitor reprezentantii CCIAT vor avea, si anul viitor, o serie de misiuni economice, in tari precum Turcia, China sau America si fac demersuri pentru a ajuta si mai mult mediul economic din Timis.

In acest sens, conducerea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a anuntat ca isi doreste ca, din 2017, Biroul Unic infiintat in premiera la Timisoara sa aiba nu doar un rol informativ si consultativ, ci in cadrul lui, agentii economici sa isi si poata rezolva unele dintre probleme, fara sa mai fie nevoiti sa bata drumurile de la o institutie la alta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.