Noutati :

Ziua Internationala de Constientizare a Risipei Alimentare, sarbatorita la CRAFT

24 septembrie, 2020 - 08:26 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. În data de 29 septembrie, de Ziua Internațională de conștientizare a pierderilor și deșeurilor alimentare, Instituția Prefectului Județul Timiș și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment de informare și conștientizare a consumatorilor locali asupra efectelor majore, semnificative și pe termen lung, ale risipei alimentare.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja derularea de acțiuni de prevenire și diminuare a risipei de alimente și de încurajare a donării produselor cu termen de expirare apropiat unităților din județul Timiș care au nevoie de susținere în acest sens.

Acțiunea se înscrie într-o mai amplă campanie a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, destinată creșterii gradului de conștientizare a cetățenilor asupra gravității dimensiunilor pe care le capătă fenomenul risipei alimentare, ca provocare majoră a societății moderne.

Evenimentul are loc marți, 29 septembrie 2020, cu începere de la ora 11.30, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bdul. Eroilor de la Tisa, nr. 22.

Informații suplimentare la tel. 0722 503 138, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...