Vom avea PATINOAR de iarna-vara la Timisoara. Unde ar putea fi amenajat?

TIMISOARA. Timisorenii s-ar putea bucura in sfarsit de un patinoar pe timp de iarna, dar si… pe timp de vara. Consilierii locali au alocat, in sedinta extraordinara de vineri, 123.000 de euro pentru un patinoar sintetic in Timisoara.

Potrivit reprezentantilor primariei, acesta ar putea fi amenajat in zona centrala a orasului. Amplasarea lui se poate face cu usurinta, sustin autoritatile locale, iar pentru achizitie nu este nevoie de licitatie.

„Este un patinoar foarte interesant, care va functiona cu cheltuieli minime si in timpul verii, pentru ca nu necesita climatizare. Este un patinoar intr-un concept modern, bazat pe un material plastic special, care poate fi folosit. Am inteles ca ofera toate calitatile ca si coeficient de frecare, de alunecare, la fel de bine si in timpul verii, si in timpul iernii. Deci noi, avand acum si bani prevazuti in buget, vom da drumul rapid la procedura, pentru ca ne incadram pe procedura de atribuire directa. Inca nu e stabilita locatia, Directia de Urbanism cauta acum”, a explicat primarul Timisoarei.

Edilul-sef sustine ca ar putea ramane definitiv acolo unde va fi amplasat initial. Ramane de vazut ce spatiu va fi gasit pentru patinoar, in conditiile in care autoritatile locale nu sunt in stare sa gaseasca un spatiu potrivit pentru o parcare decenta in centrul orasului.

Alesii locali au alocat, vineri, 546.000 de lei pentru executia unui patinoar cu suprafata sintetica, in aceasta iarna la Timisoara. Banii au fost luati de la Directia Tehnica, care ii avea pusi deoparte pentru realizarea Inelului IV, reprezentantii primariei explicand ca nu pot fi cheltuiti toti banii prevazuti pentru aceasta investitie in 2015.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cand avem piata Libertatii.